Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεκροί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα δυο ηθοποιοί της σειράς The Chosen One του Netflix

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, δύο από τους ηθοποιούς της σειράς The Chosen One του Netflix, έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το τραγικό γεγονός συνέβη κοντά στην πόλη Mulegé της χερσονήσου Baja California Sur.

Οι ηθοποιοί Raymundo Garduño Cruz και Juan Francisco González ταξίδευαν με ένα van, έχοντας ως παρέα άλλα έξι μέλη της αποστολής, τα οποία τραυματίστηκαν,. ευτυχώς όμως ελαφρά. Όλοι τους εργάζονταν για τη σειρά στην περιοχή Santa Rosalia.


Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα και μόνο ένα τοπικό κανάλι αναφέρει ότι το όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου και στη συνέχη ανετράπη στην έρημο. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πως και αν το ατύχημα επηρεάσει τα γυρίσματα της σειράς.

Το σενάριο του The Chosen One ακολουθεί ένα αγόρι 12 ετών που μαθαίνει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός ο οποίος επέστρεψε στη Γη και μοίρα του είναι να σώσει τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*